Kvalitets pizza lavet med stolthed og respekt

En tynd, sprød bund toppet med de bedste italienske råvarer og ægte, frisk mozzarella. Det er for os essensen af den perfekte pizza. Enkelthed, respekt og seriøst håndværk er nøgleord for os hos Pizze Dei Fratelli. Det samme er friske råvarer af højest mulige kvalitet. For uden råvarer og godt håndværk kan du aldrig lave den perfekte pizza. Heller ikke uden kærlighed og omhu for de mindste detaljer. Derfor er pizzaer hos os både komplekse og helt enkle.

Respekt for håndværket

Kunsten at lave den perfekte pizza er blevet forfinet gennem århundreder. Det kræver håndelag, viden og selvfølgelig råvarer i absolut topklasse.

Hos os giver vi pizzaerne tid. Det gør vi så de på ganske få minutter kan blive helt perfekte i vores glohede stenovn, der selvfølgelig er brændefyret – og som i øvrigt roterer for at fordele varmen helt rigtigt.

Vores dej er lavet af fem forskellige slags mel, så den bliver ekstra elastisk. Vi hæver den langsomt natten over med kun ganske lidt gær. Og vi lader den hvile koldt i 48 timer. Dermed får du en tynd, sprød bund, der understøtter smagen af fyldet perfekt.

Respekt for håndværket

Råvarer af kvalitet

Vi er stolte af at servere pizzaer lavet med omhu og de bedste råvarer – både fra Italien og Danmark. For uden de allerbedste råvarer fungerer noget så enkelt som en pizza ikke.

Vi går ikke på kompromis eller tager hurtige genveje. Vi køber hele italienske pølser, som vi selv skærer ud – blandt andet fra et lille, anerkendt italiensk slagtehus. Vi laver kødbollerne fra autentiske italienske salsiccia-pølser. Og vi bruger naturligvis ægte parmigiano reggiano, lagret i 12 eller 24 måneder, når der skal parmesan til.

Miljørigtig inpaking fri for kemikalier og  blegningsmidler.

Miljørigtig inpaking fri for kemikalier og blegningsmidler.

Hos Pizze Dei Fratelli værner vi både om miljø og fødevaresikkerhed – også når det gælder emballage.

Derfor er vores pizzabakker fremstillet uden brug af kemikalier og er ublegede. Det er bedst for miljøet, og bakkerne afgiver ikke skadelige stoffer til pizzaen.

Vi forsøger så vidt muligt også at undgå plastikposer. Derfor tilbyder vi vores kunder særlige papirsposer, du kan folde om pizzabakken. De er tilmed gode til at holde pizzaen varm.

Poserne er ligeledes fremstillet uden kemikalier og kan bruges som spiseunderlag, fx hvis du køber en sandwich til at tage med på farten.

Du kan læse mere om skadelige stoffer i vores hverdag her: https://www.dr.dk/nyheder/viden/kroppen/giftige-stoffer-i-regntoej-og-bagepapir-koster-hundredvis-af-liv-i-norden